Sitemap 

Økologi

Hvorfor bør vi vælge økologi ??? Mange vil nok mene dette spørgsmål besvar sig selv, ikke desto mindre har vi her listet et par gode grunde...
 
Du får brød uden rester af sprøjtegift
Ved at spise økologisk, slipper man for rester af de sprøjtemidler, den ikke-økologiske landmand bruger til at dræbe ukrudt, skadedyr og svampesygdomme. Sprøjtemidlerne kaldes også pesticider eller sprøjtegift.
 
Du får brød med mere smag
Økologiske råvare indeholder generelt flere nærings- og smagsstoffer. Det er fordi, økologiske landmænd ikke ”pacer” deres afgrøder med kunstgødning og sprøjtemidler, men lader dem vokse i naturligt tempo.
 
Du får brød uden sminke
Ø-mærkede brød er ikke sminket med kunstige farvestoffer eller sødemidler. Reglerne for tilsætning af stoffer med E-numre til økologiske varer er nemlig meget skrappere end for ikke-økologiske fødevarer.
 
Ø-mærket står for grundig kontrol
Det røde danske Ø-mærke og EU's økologilogo er din garanti for økologisk kvalitet. Når du spiser økologisk brød med et af disse mærker, kan du stole på, at de detaljerede regler for økologisk produktion er blevet fulgt hele vejen fra landmandens mark til produktionen og til dig. Det holder et grundigt kontrolsystem øje med. Kilde: www.okologi.dk
 
Trianon har autorisation til fremstilling af økologiske produkter, og vi giver her en forsmag på vores udvalg som hele tiden bliver større og større...

Økologisk Morgenbrød

Vi har lavet fire forskellige økologiske morgenbrød, så der er lidt for enhver smag lige fra det traditionelle lyse hvede rundstykke, til et økologisk maltkernestykke der er groft og mørkt - fyldt med alle de forskellige frø og kerner vi har kunnet finde. Resultatet er økologiske morgenbrød med masser af smag og struktur, bagt med omhu og respekt for råvarerne.

Økologiske Hvedebrød

Vi bager økologiske hvedebrød i alle afskygninger, formbagte, fritstående og stenovnsbagt, med de bedste ingredienser, det gør vi fordi, de forskellige bagemetoder fremhæver forskellige kvaliteter i hvedebrødene. De er alle håndoplslåede og bærer præg af traditionelt håndværk. På denne måde får vi det bedste ud af vores økologiske råvarer.

Økologiske Rugbrød

Vores økologiske rugbrød er bagt efter gamle traditioner og med de bedste økologiske ingredienser. Rugbrødene er langtidshævede over 24 timer for at udvikle mest mulig smag og en harmonisk struktur, der bliver komplimenteret af en overflod af hele frø og kerner. Derudover har vi valgt, at lave brødene forholdsvis store for, at opnå optimal smag og fugtighed.

Økologiske scones og croissanter
 
Vores økologiske smørcroissanter er lavet efter gammel fransk opskrift med smør fra Øllingegaard Mejeri. Vores Scones er ligeledes produceret med de bedste råvare som igen indeholder smør samt kernemælk fra Øllingegaard.
 


 


Smiley
 © 2010 - Trianon - Kirstinehøj 46 - 2770 Kastrup - Tlf. 33 25 11 66, All Right Reserved.